Αθλητισμός

Stoiximan Basket League, Παναθηναϊκός AKTOR – Άρης 70-73: Βαρδ-ΑΡΗΣ στο ΟΑΚΑ, έδωσε τέλος στο πράσινο αήττητο

Ήταν δίκαιο για τον Άρη και έγινε πράξη! Στο ματς της 17ης αγωνιστικής ήταν καλύτερος του Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ και εξαργύρωσε την ανωτερότητά του με μια σπουδαία νίκη! Μάλιστα με αυτή τη νίκη οι «κίτρινοι» υποχρέωσαν το «τριφύλλι» και στην πρώτη φετινή τους ήττα στην Stoiximan Basket League.

Το ματς: Παναθηναϊκός – Άρης

Σε… μπελάδες έβαλε τον Παναθηναϊκό AKTOR η άμυνα του Άρη στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Συγκεκριμένα είχε υποχρεώσει τους «πράσινους» σε μόλις 6 πόντους στα πρώτα επτά λεπτά του ματς (6-17) τους οποίους είχε σημειώσει όλους ο Κώστας Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας σέντερ είχε 2/3 δίποντα, ενώ 0/5 όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των «πρασίνων» ενώ είχαν υποπέσει και σε τέσσερα λάθη. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο όλα όσα τους έδωσαν οι γηπεδούχοι και φρόντισαν να γίνουν τα αφεντικά του δεκαλέπτου (10-25), έχοντας αιφνιδιάσει στο έπακρο τον Παναθηναϊκό.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyx93fyop5ah)

Για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη τα είχε πάει εξαιρετικά και η second unit που ήρθε από τον πάγκο με τον Τζόναθαν Σταρκς να είχε 8 πόντους (2/3τρ.) και να ήταν ο υπεύθυνος γι ατο +15 του Άρη (10-25) στο δεκάλεπτο. Έχοντας 8/10 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 12 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα. Αντίθετα οι «πράσινοι» είχαν 3/11 εντός παιδιάς και 5 λάθη! Μάλιστα η διαφορά έφτασε και στο +19 (10-29) με την έναρξη της 2ης περιόδου, δείγμα της απόλυτης κυριαρχίας των «κιτρίνων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyx9aj73e4fl)

Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν τον ρυθμό και το παιχνίδι, έχοντας μετατρέψει τον Παναθηναϊκό στην ομάδα που θα «κυνηγούσε» στο σκορ. Η είσοδος του Καλαϊτζάκη προσπάθησε να αφυπνίσει ομάδα και εξέδρα και ανεβάζοντας συνολικά το «τριφύλλι» την ένταση στην άμυνα, μείωσε σε 34-39 στο 19′. Ουσιαστικά είχε πραγματοποιήσει επιμέρους σκορ 24-10 με το οποίο κατάφερε να επιστρέψει ξανά στο ματς. Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να δέχεται 29 πόντους σε 11 λεπτά και μόλις 10 στα τελευταία εννέα της 2ης περιόδου.

Δημοφιλέστερα

To Top