Ελλάδα

Η εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά: Μέχρι πότε θα διατηρηθούν τα 20άρια, λόγω Αλκυονίδων – Έρχεται νέα κακοκαιρία

Πολλά τα «γυρίσματα» του καιρού

Με τη συνθήκη «μια ζέστη, μια κρύο» ζούμε τον τελευταίο καιρό, με τα πιο θερμά διαστήματα για την εποχή να είναι σημαντικά περισσότερα.

Οι Αλκυονίδες ημέρες είναι εδώ και ο καιρός των τελευταίων ημερών θυμίζει Άνοιξη, τι κι αν βρισκόμαστε στην «καρδιά» του Χειμώνα. Η καλοκαιρία και οι υψηλές θερμοκρασίες φαίνεται ότι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ωστόσο από την ερχόμενη Κυριακή το σκηνικό του καιρού δείχνει να αλλάζει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει – αναλύει σε ανάρτησή του ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς: 

Η εξέλιξη του καιρού από σήμερα – Τι ξέρουμε για τις Αλκυονίδες ημέρες

Και σήμερα το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι υψηλότερες θερμοκρασίες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο το θερμόμετρο θα ξεπεράσει σε πολλές περιοχές και τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ παρόμοιες θερμοκρασίες θα υπάρξουν και την Τετάρτη με κάποιες αραιές νεφώσεις.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyxrm36jvks1)

Δημοφιλέστερα

To Top