Ελλάδα

Κηφισιά: Έκλεψαν κοσμήματα μέσα από σπίτι με τη μέθοδο της απασχόλησης – Τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω

Στη σύλληψη τριών ατόμων που κατηφορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή της Κηφισιάς.

Ειδικότερα, οι τρεις κατηγορούμενοι προσποιούμενοι υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας και προφασιζόμενοι ότι είχαν να εκτελέσουν εργασίες, εισήλθαν σε σπίτι στην Κηφισιά με σκοπό την κλοπή.

Οι κατηγορούμενοι κατάφεραν να αφαιρέσουν κοσμήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης της ιδιοκτήτριας της οικίας όμως προστρέξαντες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από σήμα του κέντρου, εντόπισαν τους τρεις κατηγορουμένους κατά την αποχώρηση από την εν λόγω οικία και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες χθες (5-2-2024), στην περιοχή της Κηφισιάς από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, -3- ημεδαποί, 34 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι -3- κατηγορούμενοι προσποιούμενοι υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας και προφασιζόμενοι ότι είχαν να εκτελέσουν εργασίες, εισήλθαν σε οικία στην περιοχή της Κηφισιάς με σκοπό την κλοπή.

Οι κατηγορούμενοι κατάφεραν να αφαιρέσουν κοσμήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης της ιδιοκτήτριας της οικίας όμως προστρέξαντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από σήμα του κέντρου, εντόπισαν τους τρείς κατηγορουμένους κατά την αποχώρηση από την εν λόγω οικία και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημοφιλέστερα

To Top