Αθλητισμός

Basketball Champions League, AEK – Μούρθια 79-84: Το πάλεψε αλλά έμεινε χωρίς νίκη – Βίντεο

Οι… παθογένειες της ΑΕΚ δεν έλειψαν στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Μούρθια. Διαστήματα με την άμυνα να υπολειτουργεί και τα αμυντικά ριμπάουντ να χάνονται, κάνοντας τον Ηλία Ζούρο να αναφωνήσει «ριμπάουντ» σε αρκετές περιπτώσεις. Αλλά η Ένωση πάλεψε. Είναι ξεκάθαρο.

Πάλεψε και στην άμυνα, παρά τα λάθη, πάλεψε και στην επίθεση.

Αυτή την κράτησε μέσα στο παιχνίδι, αφού δεν απέφυγε για ένα ακόμα ματς το παθητικό των 40 πόντων. Αλλά αυτοί ήρθαν με κόπο για τη Μούρθια, η οποία αναζήτησε περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε τον Τοντόροβιτς κοντά στο καλάθι της ΑΕΚ (10π.). Έτσι και αλλιώς, η ομάδα του Σίτο Αλόνσο μέτρησε 6/17 τρίποντα στο πρωτό μέρος (ξεκίνησε με 6/13).


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyy918lr46bt)

Το σερί της ΑΕΚ

Αλλά η ΑΕΚ και φάσεις έβγαλε, τόσο προσωπικές με τον Κουζέλογλου, όσο και συνεργασίες και έβρισκε σκορ. Στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου η άμυνα έδωσε… πόντους, περιόρισε τη Μούρθια σε ενεργητικό τριών πόντων σε πέντε λεπτά και με επί μέρους 7-2 προηγήθηκε με 4 (34-30). Το ματς μέχρι το φινάλε της 2ης πήγε πόντο-πόντο, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyy8njg7ozft)

Η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει… ζωή μέσα της. Και στα δύο άκρα του παρκέ. Έκανε σερί 3-0 και προηγήθηκε με 48-42, ενώ στην άμυνα περιόρισε αισθητά την ισπανική ομάδα.

Δημοφιλέστερα

To Top