Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Λόγω χαμηλής τάσης ρεύματος δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη τα κλιματιστικά που δώρισε στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας

Η χαμηλή τάση ρεύματος είναι η αιτία που τα 8 κλιματιστικά τα οποία είχε δωρίσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτούνται ενέργειες του ΔΕΔΔΗΕ στον οποίο έχει ήδη απευθυνθεί ο δήμος Καλλιθέας προκείμενου να αυξήσει την τάση έξω από το κτίριο ώστε στη συνέχεια να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν τα κλιματιστικά.

Στο συγκεκριμένο κτίριο παλαιότερα επειδή υπήρχε πρόβλημα με το ηλεκτρικό σύστημα, όταν στεγαζόταν το 7ο Λύκειο είχε προσπαθήσει ο δήμος να βάλει κλιματιστικά που είχε αγοράσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά λόγω του προβλήματος δεν μπορούσε μιας και αν το έκανε θα έπεφτε το σύστημα σε όλο το κτίριο του σχολείου. Όταν το 7ο Λύκειο μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο τα κλιματιστικά που είχε πάρει ο Σύλλογος Γονέων τοποθετήθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία.

Αργότερα το πρόβλημα στο ηλεκτρολογικό σύστημα που στεγάζεται πλέον το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης αποκαταστάθηκε από τον δήμο Καλλιθέας και πλέον απομένουν οι ενέργειες του ΔΕΔΔΗΕ ώστε να τοποθετηθούν τα 8 κλιματιστικά.

Σε αυτά τα 8 κλιματιστικά που δώρισε τον περασμένο Οκτώβριο στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας αναφέρθηκε ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του καταγγέλλοντας ότι ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί στις αίθουσες.

«Στις 27/9 επισκέφθηκα το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.Οι υπεύθυνοι μού μίλησαν για το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι ίδιοι τον χειμώνα. Στις 5/10 κάναμε μία μικρή δωρεά οκτώ κλιματιστικών, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Χθες επισκέφτηκα απροειδοποίητα το ΕΕΕΕΚ. Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους. Τέσσερις μήνες μετά.Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε «πόντους».Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας. Μόνο τοποθετήστε τα air condition ΤΩΡΑ. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά», είχε αναφέρει νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοφιλέστερα

To Top