Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε αστυνομικούς και αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί για έκτη μέρα στο μπλόκο Σελινούντα στην Αιγιάλεια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyz12vweby0p)
Συγκεκριμένα, οι αγρότες πραγματοποιούσαν πεζοί πορεία στην παλιά εθική οδό Αθηνών – Πατρών με πανό και επιχείρησαν να κλείσουν την Ολυμπία Οδό, ωστόσο συνάντησαν αστυνομικές δυνάμεις, που επιχείρησαν να τους αποτρέψουν. Εκεί, πρκλήθηκε ένταση με αλληλοσπρωξίματα, ενώ μια γυναίκα έπεσε στο οδόστρωμα, χωρίς να τραυματιστεί.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyz12vweby0p)
Οι αγρότες κατάφεραν να περάσουν το αστυνομικό μπλόκο και βγήκαν στη νέα εθνική οδό και προχώρησαν σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό, με συνέπεια η Αστυνομία να υποχρεωθεί να διακόψει την κυκλοφορία στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα, στο ρεύμα προς Πάτρα.
