Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τελειώνει ο Καρβαλιάλ, με υπηρεσιακό προπονητή κόντρα στον ΟΦΗ – Δεν συμφώνησε με Γιάνσεν, φαβορί ο Μεντιλίμπαρ

Νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά με τον διάδοχό του να είναι ο Βάσκος 

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν το Σάββατο στον αγώνα με τον ΟΦΗ πιθανότατα με υπηρεσιακό προπονητή ο οποίος μάλλον θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος της Κ19.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν τις επαφές για τη διάδοχη κατάσταση, με πρώτο όνομα τον Βάσκο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, συζητώντας με έναν-δύο ακόμα τεχνικούς, παρόμοιου διαμετρήματος.

Η απόφαση για την απόλυση του Καρβαλιάλ ήρθε μετά και την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, που έχει φέρει τον Ολυμπιακό στο -9 από την πρώτη θέση.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε στις 5 Δεκεμβρίου του 2023, μετά την απόλυση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στον πάγκο των ερυθρόλευκων έκατσε για 11 παιχνίδια με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Δημοφιλέστερα

To Top