Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Απέναντι στη Λανς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Youth League

Τη γαλλική Λανς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός με φόντο τη νέα πρόκριση στο Youth League.

Μετά την πρόκρισή τους επί της Ίντερ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα παίξει και πάλι μπροστά στο κοινό της με στόχο να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρό της. Τα παιχνίδια (27-28 Φεβρουαρίου) θα είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα υπάρχει παράταση παρά απευθείας πέναλτι.

Παράλληλα στο ίδιο event πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση μέχρι και τον τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αποκλείσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπάγερν Μονάχου – Φέγενορντ (εκτός έδρας), ενώ όποιος συνεχίσει και από εκεί θα πέσει πάνω στον νικητή των ζευγαριών Ζάλτσμπουργκ – Ναντ και Ζιλίνα – Κοπεγχάγη.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Συλαϊδόπουλου φτάσει στον τελικό, θα είναι τυπικά γηπεδούχος. Το τελευταίο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 19 Απριλίου στο γήπεδο της Σταντ Νιόν, «Κολοβρέ Νιόν».

Αναλυτικά τα ζευγάρια όπως προέκυψαν από την κλήρωση της 9ης Φεβρουαρίου:

(Οι νικητές των δυάδων παίζουν μεταξύ τους και στη συνέχεια η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από αυτές πάνω από τη γραμμή, θα παίξει στον τελικό με την ομάδα που θα έχει αναδειχθεί ως καλύτερα από αυτές κάτω από τη γραμμή)

Ολυμπιακός – Λάνς

Μπάγερν Μονάχου – Φέγενορντ

Ζιλίνα – Κοπεγχάγη
Ζάλτσμπουργκ – Ναντ

____________________________

Δημοφιλέστερα

To Top