Ελλάδα

Δημογλίδου για τις συλλήψεις των ΟΥΚαδων και του μέλους των Πυρήνων: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των συλληφθέντων

Ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκαν στη κατοχή τους τα όπλα και πού θα μπορούσαν αυτά να χρησιμοποιηθούν ερευνά η αστυνομία μετά την μυστική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων ενός πρώην μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» και δύο ΟΥΚάδων.

Σύμφωνα με όσα είπε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο ΣΚΑΪ, η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς υπάρχουν και ψηφιακά πειστήρια που θα εξετασθούν από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

«Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των 4 συλληφθέντων»

Η κυρία Δημογλίδου ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής «η έρευνα της αστυνομίας έχει δείξει ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους οι 4 συλληφθέντες».

Όπως είπε, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. για κατοχή συγκεκριμένων αντικειμένων σε συγκεκριμένα άτομα και όχι σε όλα. «Δεν συνδέθηκαν οι άνθρωποι μεταξύ τους στην δικογραφία που σχηματίστηκε. Συνελήφθησαν για αυτά που κατείχαν» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν υπάρχει σύνδεση των ατόμων αυτών με την πρόσφατη δολιοφθορά, την ανατίναξη του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ που μεταφέρει νερό από την Σαλαμίνα στην Αίγινα, η κυρία Δημογλίδου είπε ότι προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από την έρευνα της αστυνομίας.

Δημοφιλέστερα

To Top