Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Κηφισιά – Βόλος (16:00, Cosmote Sport 1)

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες στην έδρα της Κηφισιάς, μετά την αναμέτρηση τους στον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Μαγνησίας είχε επικρατήσει τότε με 2-1 χάρη στα γκολ των Μπερτόλιο και Ντέλετιτς, ενώ για την ομάδα της Αττικής είχε σκοράρει ο Οζέγκοβιτς στην πρώτη του επίσκεψη απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Ο Κώστας Μπράτσος που ήταν στον πάγκο του Βόλου στην τελευταία τους αναμέτρηση, τώρα βρίσκεται σε αυτόν της Κηφισιάς και μάλιστα ξεκίνησε με νίκη τη θητεία του. Παράλληλα αυτή ήταν και η πρώτη εκτός έδρας επικράτηση στην ιστορία της νεοφώτιστης ομάδας στη Super League.

Ο Κώστας Μπράτσος είχε συνολικά 69 αναμετρήσεις στον πάγκο του Βόλου σε τρεις διαφορετικές σεζόν με απολογισμό 20 νίκες, 18 ισοπαλίες και 32 ήττες.

Ο Βόλος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν στο γήπεδο της Καισαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος” για καμία κατηγορία, ενώ αυτή τη σεζόν επικράτησε εκτός μόνο της Λαμίας με 2-1 για την 14η αγωνιστική. Σε δέκα αναμετρήσεις έχει μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες με απολογισμό γκολ 7-18.

Από την άλλη, η Κηφισιά έχει δύο εντός έδρας νίκες, με τη μια να είναι στο γήπεδο της Λαμίας επί του Ατρομήτου με 2-1 και η άλλη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή με 4-2.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: –

Δημοφιλέστερα

To Top