Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (19:30, Cosmote Sport 1)

Η Λαμία επικράτησε στην πρώτη αναμέτρηση της με τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα της και στα πέντε παιχνίδια που ακολούθησαν υπήρξαν τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη της ομάδας της Αρκαδίας.

Η ισοπαλία είναι ο νικητής στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, αφού οι οκτώ από τις 16 συναντήσεις τους και στις δύο έδρες έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή. Αυτό συνέβη και την περσινή περίοδο, όπου στις δύο από αυτές δεν σημειώθηκε ούτε γκολ.

Στα τελευταία τους οκτώ παιχνίδια και στις δύο έδρες έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο, ή και κανένας, αφού τα τρία από τα οκτώ έχουν ολοκληρωθεί με λευκή ισοπαλία.

Η Λαμία δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία που υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης, αφού πριν από το 0-0 της περσινής περιόδου υπήρξε το 2-0 για την ομάδα της Αρκαδίας. Τελευταίο παιχνίδι που σκόραραν και οι δύο ήταν στις 21 Νοεμβρίου 2020, όταν και υπήρξε ισοπαλία 2-2 στη Λαμία.

Η Λαμία επικράτησε στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου στην Τρίπολη και η τελευταία φορά που ηττήθηκε και στις δύο αναμετρήσεις η ομάδα της Αρκαδίας ήταν την παρθενική σεζόν της Λαμίας στη Super League, όταν είχε επικρατήσει με 3-1 εκτός έδρας στον Α’ Γύρο και με 1-0 στην έδρα της.

6 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 4- 5

Δημοφιλέστερα

To Top