Ελλάδα

Πάνος Βλάχος: Βάλτε και εμένα μέσα, λέει μετά τον σάλο για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Με ένα Instastory, απάντησε ο Πάνος Βλάχος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια live του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάνος Βλάχος, δύο εβδομάδες σχεδόν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους, απασχόλησε ξανά καθώς ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, τραγούδησε μεταξύ άλλων, «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με την αντίδραση των Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε να είναι άμεση.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Βλάχος:


vlahos_2

Οι αντιδράσεις Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Η ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε:

Δημοφιλέστερα

To Top