Οικονομία

Η εταιρεία που βάζει χρώμα στη βιωσιμότητα

Sponsored Content

Τα χρώματα επηρεάζουν τα συναισθήματά μας, αλλάζουν τη διάθεσή μας, εμπνέουν και ομορφαίνουν την κάθε στιγμή μας. Ο επίσημος ορισμός για το χρώμα αναφέρει πως «είναι μια αίσθηση που δημιουργείται στον εγκέφαλο από την αλληλουχία των ηλεκτρικών ώσεων που φθάνουν σε αυτόν μέσω του οπτικού νεύρου» αλλά όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι μια δύναμη που μεταμορφώνει τη ζωή μας. Κάτι με το οποίο συμφωνεί η Vitex, που έχοντας μελετήσει σε βάθος τον κόσμο των χρωμάτων από το 1932, φροντίζει να κάνει τα σπίτια μας ομορφότερα και την καθημερινότητά μας καλύτερη. Πλέον, συνεχίζει δυναμικά να δίνει το παρών αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις των καιρών.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την ολοένα και μεγαλύτερη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, οι βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο επαναξιολογούν τις δραστηριότητές τους για να ελαχιστοποιήσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα υιοθετώντας βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές.

Συνειδητοποιώντας πως ο πλανήτης που ζούμε είναι το κοινό μας σπίτι, αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να φροντίσουμε γι΄ αυτό όπως θα κάναμε για το δικό μας σπίτι. Να το μονώσουμε, να το φρεσκάρουμε, να το βάψουμε με τα χρώματα του μέλλοντος, για εμάς και τις γενιές που έρχονται. Γι’ αυτό, στον τομέα της, η Vitex πρωτοπορεί!

Η βιομηχανία χρωμάτων γενικά, χρησιμοποιεί φυσικούς πόρους, καταναλώνει ενέργεια και παράγει απόβλητα, ενώ κάθε βήμα στην αλυσίδα παραγωγής δυνητικά, επηρεάζει το περιβάλλον. Η Vitex δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: Παράγει τα ομώνυμα οικοδομικά χρώματα, το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Vitextherm και τα ασφαλτικά υγρομονωτικά προϊόντα Hermes.

Η ανάγκη για βιώσιμες και οικολογικές πρακτικές, οδήγησε τη Vitex όχι απλά να ακολουθήσει το ρεύμα αλλά να το ορίσει, λειτουργώντας με υπευθυνότητα, εστιάζοντας σε πρωτοβουλίες και εταιρικές πρακτικές που προωθούν την ευημερία για την κοινωνία και τον πλανήτη.

Μια βεντάλια» πρωτοβουλιών

Η Vitex ανοίγει μια βεντάλια πρωτοβουλιών πάνω σε ζητήματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Εταιρική στρατηγική και διακυβέρνηση

Δημοφιλέστερα

To Top