Αθλητισμός

Ινδονησία: Νεκρός ποδοσφαιριστής από χτύπημα κεραυνού – Σκληρές εικόνες

Ένα τραγικό περιστατικό που κόστισε τη ζωή ενός νέου ανθρώοπου συνέβη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην πόλη Μπαντούνγκ της Δυτικής Ιάβας στην Ινδονησία.

Στο στάδιο Siliwangi Stadium φιλοξενήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων 2 FLO FC Bandung και FBI Bandung όταν λίγο μετά την έναρξη άρχισε να βρέχει.

Ο αγώνας συνεχίστηκε, ωστόσο μετά από λίγα λεπτά ο 34χρονος Σεπτέν Ραχάργια την ώρα που περπατούσε αμέριμνος μέσα στο γήπεδο χτυπήθηκε από κεραυνό!

Δίπλα στον άτυχο ποδοσφαιριστή βρέθηκαν οι συμπαίκτες του και το ιατρικό τιμ, αλλά παρόλο που ανέπνεε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του (που οφείλεται στα εγκαύματα που είχε σε όλο του το σώμα.

Μια ανάλυση του χτυπήματος από την Υπηρεσία Μετεωρολογίας, Κλιματολογίας και Γεωφυσικής της Ινδονησίας αποκάλυψε ότι το σύννεφο από το οποίο προήλθε ο κεραυνός βρισκόταν μόλις 300 μέτρα πάνω από το στάδιο όταν χτύπησε τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Αυτό είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό που συμβαίνει στην ασιατική χώρα, καθώς πριν από έναν χρόνο περίπου ένας νεαρός ποδοσφαιριστής στην Ανατολικής Ιάβα χτυπήθηκε από κεραυνό και υπέστη ανακοπή, ωστόσο οι γιατροί πρόλαβαν και τον επανέφεραν.

Ο νεαρός αναβίωσε επιτυχώς μετά από ιατρική βοήθεια και ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά από περίπου 20 λεπτά.

Δημοφιλέστερα

To Top