Αθλητισμός

Gazzetta Awards: Οι καλύτεροι της χρονιάς – Δείτε φωτογραφίες

Πώς αλλιώς να παρομοιάσει κανείς αυτό που συνέβη στα Gazzetta Awards το βράδυ της Δευτέρας; Αν δεν ήταν… φως! Αυτό που εκπέμπουν θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού όπως οι Βούλα Πατουλίδου, Νίκη Ξάνθου, Μιρέλα Μανιάνι, Κατερίνα Θάνου. Όπως ο Οτο Ρεχάγκελ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Το φως που συνοδεύει πάντοτε προσωπικότητες όπως ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Ευθύμης Ρετζιάς, ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, άνθρωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, συναντήθηκαν στο πάντοτε φιλόξενο «Μέγαρο Μουσικής» για την απονομή των βραβείων στους καλύτερους της χρονιάς που «έφυγε», αλλά και τις τιμητικές βραβεύσεις ανθρώπων που «δόξασαν» τον ελληνικό αθλητισμό, χαρίζοντάς τους επάξια μια θέση στο «Hall of Fame».


otooo1

Τα φετινά Gazzetta Awards, που παρουσίασαν οι Γεωργία Καλτσή και Γιάννης Στάνκογλου, ήρθαν σε μια όμορφη αθλητική «συναστρία», αφού συνέπεσαν με την συμπλήρωση 20 ετών από το έπος της Πορτογαλίας και έτσι η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με τον «μαέστρο» της επιτυχίας Ότο Ρεχάγκελ να ανεβαίνει στην σκηνή για την πρώτη, τιμητική βράβευση της βραδιάς. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», ένα ακόμα, από την οικογένεια του Gazzetta αυτή τη φορά, στον άνθρωπο που έμαθε σε όλους μας ότι τίποτα είναι αδύνατο! Το βραβείο στον θρυλικό Γερμανό τεχνικό παρέδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τώρα που πήρα το βραβείο, έδωσα ευχή στον πρωθυπουργό να παίρνει έξυπνες αποφάσεις όπως εμείς στην Πορτογαλία το 2004. Οταν είσαι κάπου υπεύθυνος, πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Γνώρισα την αδερφή σας, Ντόρα Μπακογιάννη και περάσαμε ωραίες στιγμές» είπε μεταξύ άλλων ο «δικός μας» Γερμανός αφότου παρέλαβε το βραβείο του.

«Συγκινητικό να βραβεύω έναν άνθρωπο που έφερε την χώρα μας στην κορυφή της πυραμίδας της Ευρώπης. Σε αυτή την ενδιαφέρουσα στιγμή θέλω να ευχηθώ τα γήπεδα να ανοίξουν από άλλους κανόνες, με τη βοήθεια όλων των θεσμών. Να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα, να προσφέρουμε ασφάλεια όπως αρμόζει σε κάθε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» είπε δήλωσε από πλευράς του ο πρωθυπουργός.


6113124

Δημοφιλέστερα

To Top