Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκε αλλά μπήκε στην αποστολή για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟ ο Κωνσταντέλιας

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον 1ο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ. 

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Τούμπα την Τετάρτη (19:30) και το μοναδικό ερωτηματικό για τον ΠΑΟΚ είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. 

Ο διεθνής άσος συνεχίζεται να ταλαιπωρείται από ίωση αλλά μπήκε στην αποστολή και εάν την Τετάρτη είναι καλύτερα θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ 

«Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».

Δημοφιλέστερα

To Top