Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πρώτη φορά με κόσμο του μετά τις 5 Νοεμβρίου στην «πρώτη» του Μεντιλίμπαρ κόντρα στην Φερεντσβάρος

Πολύ σημαντική ημέρα ξημερώνει σήμερα Πέμπτη για τον Ολυμπιακό από αρκετές απόψεις.

Πρώτον για πρώτη φορά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα καθήσει στον πάγκο των Πειραιωτών στο ματς του Conference League (19.45, COSMOTE SPORTS TV 2) με τη Φερεντσβάρος. Δεύτερον και εξίσου σημαντικό η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, που θα είναι κατάμεστο. Για πρώτη φορά οι «Ερυθρόλευκοι» μετά τις 5 Νοεμβρίου και τον τότε αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα παίξουν με τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους, κάτι που έχει έξτρα αξία αλλά και σημασία.

Ο Ισπανός τεχνικός έβγαλε και την πρώτη του ever αποστολή στον πειραϊκό σύλλογο (για τον αγώνα αυτόν). Σε αυτήν – την αποστολή – θα είναι οι: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Καμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί και Αποστολόπουλος.

Μία εκτίμηση 11άδας στον Ολυμπιακό θα έχει ως εξής: Πασχαλάκης – Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο και Ροντινέι – Εσε και Τσικίνιο – Φορτούνης, Ποντένσε και Μασούρας – Ελ Καμπί. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί σίγουρα ο Αλεξανδρόπουλος (έναντι ενός εκ των μεσοεπιθετικών πίσω από τον Ελ Καμπί). Υπάρχει και το αγωνιστικό σενάριο ή η εκδοχή του 4-3-3 (με τρίτο χαφ δηλαδή και έτσι να μην ξεκινήσει ένας εκ των ακραίων όπως ο Ποντένσε).

Είναι σαφές πώς ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα. Ένα βήμα πρόκρισης στην αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος στο φαληρικό γήπεδο και ενώ η ρεβάνς των 2 ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 22 Φλεβάρη στη Βουδαπέστη.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top