Αθλητισμός

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Δείτε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο έχασε το χάλκινο η εθνική γυναικών στο πόλο

Τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών άξιζαν να είναι στο βάθρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ντόχα, έχασαν τον ημιτελικό από την Ουγγαρία στα πέναλτι και τώρα ήρθε η ήττα με έναν πικρό, σκληρό και ίσως άδικο τρόπο, από την Ισπανία με 10-9 στο παιχνίδι για το χάλκινο μετάλλιο.

Η εθνική ομάδα επτά δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και με το σκορ στο 9-9 πήρε την κατοχή τής μπάλας, βγάζοντας άμυνα στην παίκτρια λιγότερο.

Η Αλεξία Καμμένου έδωσε τις οδηγίες για το πώς θα εκδηλωνόταν η επίθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά «στο τέλος, στο τέλος», ώστε να μην υπάρξει δυνατότητα σουτ από ισπανικής πλευράς. Mε την τερματοφύλακα Ιωάννα Σταματοπούλου να έχει περάσει στην επίθεση, για να υπάρξει υπεραρυθμία, οι παίκτριες της εθνικής ομάδας δεν πρόλαβαν καν να αλλάξουν πάσα.

Σφύριγμα για παράβαση στα 2μ. και αίφνης ένα χαμός στην πισίνα, δυο, τρεις Ελληνίδες να προσπαθούν να αποτρέψουν την Έλενα Ρουίθ να πετάξει την μπάλα στην κενή ελληνική εστία, με την Ισπανίδα να προλαβαίνει και το χρονόμετρο για να γράψει το τελικό 10-9 και στον πάγκο της εθνικής ομάδας οι παίκτριες να ξεσπούν σε λυγμούς.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6eulffsosx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6f1c4encll)

«Κατεβήκαμε να κάνουμε στο τέλος του χρόνου ένα σουτ, οι ομάδες κατεβαίνουν με πλεονέκτημα, με αριθμητικό πλεονέκτημα και έτσι κάναμε κι εμείς. Τώρα, τι να πω… Όσοι ξέρουν πόλο είδαν, τι να πω… Σφύριξε κάτι το οποίο δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά. Ακόμη κι αν είναι (σ.σ. επιθετικό φάουλ) δεν το σφυρίζεις γιατί δεν έχει παιχτεί καν.

Δημοφιλέστερα

To Top