Ελλάδα

Κυψέλη – Εξαφάνιση 53χρονης: «Σε σύγχυση η συγκάτοικος της Σταυρούλας, θέλει όλα να τελειώσουν σύντομα»

Από το πρωί της Παρασκευής (16/2) καταθέτει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, η συγκάτοικος της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τον περασμένο Αύγουστο.

Η Βούλα Δημητριάδου, νομική σύμβουλος της συγκατοίκου μιλώντας στο Mega, συμφώνησε ότι οι συνθήκες εξαφάνισης της 53χρονης από την Κυψέλη είναι πολύ περίεργες, ενώ, ως προς τις εξελίξεις στην υπόθεση σημείωσε ότι με εισαγγελική εντολή έχει ξεκινήσει έρευνα και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6mvqdyafkh)

Για την συγκάτοικο της 53χρονης η οποία είναι πρόσωπο κλειδί καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή τόνισε ότι είναι «σε σύγχυση, θέλει όλα να τελειώσει όλο αυτό. Ανησυχεί, καθώς αφενός θέλει να βρεθεί η φίλη και συγκάτοικός της, από την άλλη κάποια θέματα προσπαθεί και η ίδια να τα βάλει σε τάξη στο μυαλό της».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορινθία: «Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας σχολείο, διαφωνούμε με την ελληνική Παιδεία» – Τι λένε οι παλαιοχριστιανοί στις κατακόμβες

Αλεξέι Ναβάλνι: Η φυλακή του πολικού λύκου – Ξύλο, βασανιστήρια και παγωμένα ντους στο κολαστήριο που πέθανε ο αντίπαλος του Πούτιν

Γλυφάδα: Οι δύο κρίσιμες καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην τριπλή δολοφονία

Δημοφιλέστερα

To Top