Οικονομία

Botoxe: Το νέο κλαμπ του Νίκου Βέρτη

Το club-restaurant “Botoxe” ξεκίνησε ως ένα παιδικό όνειρο του Νίκου Βέρτη, που είναι ένας εκ των ιδιοκτητών. Χώρος αμφιθεατρικός με εντυπωσιακή διακόσμηση και ζωντανά χρώματα, που συνδυάζει υψηλή γαστρονομία με ποικιλόμορφες μουσικές βραδιές από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς DJ. Το art direction του, ομολογουμένως, extra large χώρου ανέλαβε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ενώ στον ήχο έχει συμβάλει ο Μάνος Βαμβούκης της θρυλικής ομάδας Magna -ο Μάνος συμμετέχει ως event manager και μουσικός διευθυντής- που έφερε τη μουσική house στην Ελλάδα.

Διευθυντής του club, ο Γιώργος Σαραφείδης, ένας άνθρωπος με μακρά παρουσία στην Αθηναϊκή νύχτα. Την ομάδα συμπληρώνει με τη λαμπερή προσωπικότητα του ο Λάκης Γαβαλάς, που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση χαρίζοντας την απαραίτητη fashion πινελιά στον glamorous χώρο. Τη συζήτησή μας ξεκίνησε ο Γιώργος Σαραφείδης: “Από τότε που έκλεισε το Villa Mercedes, εδώ και κάποια χρόνια, έλειπε από την Αθήνα ένα premium club-restaurant. Από το 2012 υπήρχε μια σύγχυση στην αγορά ανάμεσα στην καφετέρια και το μπαρ και ανάμεσα στο κλαμπ και το μπαρ. Δεν υπήρχε μια πρόταση που να συνδυάζει το καλό φαγητό και τη διασκέδασης στη συνέχεια” μας λέει. Kαι συνεχίζει ο Μάνος Βαμβούκης: “Και με τοπ μουσικές! Το μίγμα ήχων θα είναι με βασικό άξονα τη house μουσική εκτός από μια βραδιά R&B. Εχουμε από afro-house μέχρι classics, legends και μια φορά τον μήνα θα έχουμε προσκεκλημένο έναν “θρύλο” της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής”. Στις 9 Μαρτίου στα πλατό του Botoxe αναμένεται να είναι ο σπουδαίος Αμερικανός DJ David Morales.

“Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επένδυση, με πολύ ακριβά υλικά, υψηλή ποιότητα σε όλη τη διαδικασία κατασκευής, το ηχητικό σύστημα είναι το κορυφαίο στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή, και τα φώτα παραπέμπουν σε σκηνικά Hollywood” συμπληρώνει ο Σαραφείδης. “Tα νούμερα της επένδυσης ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα. Είναι ένα premium club-restaurant που απευθύνεται πάρα πολύ και στους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα. Εχουμε πολλούς πελάτες που έρχονται από το εξωτερικό. Η Αθήνα ανεβαίνει σε ένα από τα πιο high-end μέρη και προορισμούς στον κόσμο. Το club ήταν ένα παιδικό όνειρο του Νίκου Βέρτη που εμείς το υλοποιήσαμε…” καταλήγει.

Ο χώρος αποτελείται από ένα εστιατόριο με πάνω από 25 τραπέζια, που βλέπει αμφιθεατρικά όλο το club. Υπάρχει και ένα εντυπωσιακό μπαρ με κλιμακωτές πίστες ολόγυρα καθώς και ένα VIP lounge. Το hospitality που θα καλύψει το club, που διαθέτει πολυτελείς σουίτες, θα συνδεθεί με διοργάνωση συνεδρίων και οι άνθρωποι του είναι ήδη σε επαφή με διεθνή brands για την διοργάνωση events τα οποία θα βάλουν την Αθήνα στον διεθνή χάρτη. Στην κουζίνα o Take, πολλά χρόνια “δεξί χέρι” του Nobu, που θεωρείται ένας από τους δέκα κορυφαίους sushi-chefs στον κόσμο. “Θα είμαστε ανοιχτά από Τετάρτη μέχρι Κυριακή και το club θα λειτουργεί 11 μήνες τον χρόνο ενώ θα γίνεται open-air τους καλοκαιρινούς μήνες”, μας λέει ο Γιώργος Σαραφείδης.

Η δημιουργική ομάδα της κουζίνας προσφέρει πιάτα με πολύ ενδιαφέρουσες ασιατικές σπεσιαλιτέ, όπως το καρπάτσιο βόειου κρέατος Wagyu, το Black Cod Miso και το premium sushi and raw bar, αλλά και διεθνή όπως κοπές εξαιρετικής ποιότητας, μαύρα τάκος με αστακό και ζυμαρικά με τρούφα. Το απόλυτο επιδόρπιο είναι το Botoxe pistacchio profiterole με πλούσια και αρωματική κρέμα φιστικιού.

NEWMONEY.GR

Δημοφιλέστερα

To Top