Διεθνή

ΗΠΑ: Υποστηρικτής του Τραμπ πλήρωσε 9.000 δολάρια για να πάρει τα χρυσά αθλητικά με το αυτόγραφό του

Ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια χρυσού χρώματος με το αυτόγραφο του Αμερικανού τέως προέδρου βάζοντας γερά το χέρι στην τσέπη, όπως γράφει η αμερικάνικη εφημερίδα «New York Times».

Πρόκειται για τον Ρόμαν Σαρφ, ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του εμπορίου πολυτελών ρολογιών, «Luxury Bazaar», ο οποίος αποχώρησε από τη δημοπρασία με τα παπούτσια στο… χέρι.

Για τα χρυσά sneakers «Never Surrender high-tops» που έχουν το αυτόγραφο του Αμερικανού δισεκατομμυρίου, ο Σαρφ κατέβαλε το ποσό των 9.000 δολαρίων σε διαδικτυακή δημοπρασία που διεξήχθη στο «Sneaker Con» της Φιλαδέλφειας.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως αναφέρει το CNN, παρουσίασε τα «αθλητικά Τραμπ» στη Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για ένα ζευγάρι χρυσά αθλητικά παπούτσια, τα οποία ένας νέος διαδικτυακός τόπος έχει καταχωρήσει στην τιμή των 399 δολαρίων (370 ευρώ) και τα ονόμασε «Ποτέ μην παραδίδεσαι, υψηλού επιπέδου παπούτσι», στο βήμα καθώς μιλούσε.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε την κυκλοφορία των χρυσών αθλητικών παπουτσιών, που αποτελούν μέρος της νέας σειράς υποδημάτων του, εκπλήσσοντας τους υποστηρικτές του σε προεκλογική του συγκέντρωση το Σάββατο.


Trump unveils $399 branded shoes at 'Sneaker Con'

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει η «New York Post» δείχνει τον νικητή της online δημοπρασίας, Σαρφ, να χαμογελά και να μιλά στα μέλη του πλήθους επιδεικνύοντας τα χρυσά αθλητικά παπούτσια αφού κατάφερε να επικρατήσει μεταξύ άλλων επίδοξων αγοραστών.

Δημοφιλέστερα

To Top