Αθλητισμός

Champions League: Αμφίρροπη «μάχη» στο Μιλάνο, να σπάσει την κατάρα η Ντόρτμουντ

Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται και οι… λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία τις δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο σημερινό (20/2) πρόγραμμα.

Η Ίντερ θα υποδεχτεί στο Μιλάνο την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κατάμεστο «Τζουζέπε Μεάτσα» σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και παράλληλα η Αϊντχόφεν θα φιλοξενεί στο «Philips Stadion» την Ντόρτμουντ.

Οι Νερατζούρι βρέθηκαν στον 4ο Όμιλο του Champions League και προκρίθηκαν τερματίζοντας στη 2η θέση με 12 βαθμούς και… έχασαν την ισοβαθμία από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την κορυφή του ομίλου. Στις αναμετρήσεις κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης τόσο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» όσο και στο «Μετροπολιτάνο» θα τα δώσουν όλα για να περάσουν εκείνοι στην επόμενη φάση, όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Σιμόνε Ιντσάγκι.

Τελευταία ήττα για την Ίντερ το 2-1 από την Μπολόνια στην παράταση για το Coppa Italia τον Δεκέμβριο, ενώ για να βρει κανείς την τελευταία σε 90λεπτο, πρέπει να γυρίσει πίσω στον Σεπτέμβριο και το 2-1 από τη Σασουόλο. Οι Νερατζούρι έχουν χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 13 παιχνίδια τους στο Champions League (επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες), διατηρώντας σε οκτώ ματς ανέπαφη την εστία τους.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvz4eflnagwx)

Από την άλλη πλευρά οι Ροχιμπλάνκος δεν βρήκαν ιδιαίτερα εμπόδια στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, καθώς προκρίθηκαν ως πρώτοι από το 5ο γκρουπ με 14 βαθμούς, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προέρχεται από την εμφατική εντός έδρας νίκη με σκορ 5-0 απέναντι στη Λας Πάλμας, για την 25η αγωνιστική της La Liga.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε φορέσει τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου μεταξύ 1997 και 1999, αμέσως μετά την πρώτη του παρουσία στην Ατλέτικο. Ο Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να αποτελέσει το πρόσωπο-κλειδί καθώς έχει πετύχει 31 από τα συνολικά 169 γκολ της Ατλέτικο στο Champions League.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxat96tahz3d)

Δημοφιλέστερα

To Top