Ελλάδα

Οι αγρότες με τα τρακτέρ πλησιάζουν στην Αθήνα – Έτοιμη για να κλείσει δρόμους η ΕΛΑΣ

Στην τελική ευθεία για να φτάσουν στην Αττική βρίσκονται οι αγρότες από τα μπλόκα της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας που κατευθύνονται με τρακτέρ στην πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετέχουν στο αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην πλατεία Συντάγματος.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι το κονβόι των πάνω από 120 τρακτέρ από περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας βρισκόταν στο ύψος του Σχηματαρίου με τα οχήματα να κινούνται με ταχύτητες περίπου 40 χλμ/ώρα.

Την ίδια ώρα στις Αφίδνες, πάνω σε μια γέφυρα, βρίσκονται αγρότες από την Αθήνα και την Εύβοια που περιμένουν τους συναδέλφους τους που έρχονται με τα τρακτέρ.

Όσον αφορά τους αγρότες της Πελοποννήσου, αυτοί σύμφωνα με την ΕΡΤ αναμένονται περίπου στη 1 μετά το μεσημέρι στο ΣΕΑ Μεγάρων. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν τα τρακτέρ από όλα τα μπλόκα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας αλλά και περίπου 40 λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες στο κέντρο της Αθήνας για τη συγκέντρωση του απογεύματος.

Ως άτυπη επιτροπή υποδοχής ιδιοκτήτηες ταξί έχουν σταθμεύσει τα οχήματά τους στο ύψος της Σπύρου Πάτση επί της λεωφόρου Αθηνών με την τροχαία να έχει διακόψει την κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.


Κατεβαίνουν στην Αθήνα με τρακτέρ

Νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν αγρότες από την Κρήτη για να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz9ohjp6nqhd)

Δημοφιλέστερα

To Top