Ελλάδα

Κορινθία: Αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA ο παλαιοχριστιανός πατέρας – Πληροφορίες ότι τα παιδιά βρίσκονται σε μοναστήρι

Με την υπόθεση των παλαιοχριστιανών της ορεινής Κορινθίας να συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο και τον πατέρα της οικογένειας να περιμένει να απολογηθεί την Τετάρτη για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο, το ενδιαφέρον των Αρχών έχει στραφεί στο πού ακριβώς βρίσκονται τα παιδιά αυτά, μαζί με τη μητέρα τους.

Το θρίλερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς τις αρχικές πληροφορίες ότι τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται σε συγγενικό πρόσωπο (σ.σ. στη γιαγιά τους), διαδέχονται νέα στοιχεία. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Alpha, τα παιδιά βρέθηκαν σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία, το οποίο μάλιστα είναι ένα και από τα πιο σκληρά που υπάρχουν και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον πατέρα, δήλωνε, μιλώντας στο OPEN, ότι ακόμα και ο ίδιος ο 46χρονος έλεγε δεν γνώριζε πού βρίσκονται τα ανήλικα παιδιά και η μητέρα τους, καθώς έχει συλληφθεί και αναμένει να οδηγηθεί, αύριο Τετάρτη, ενώπιον της Δικαιοσύνης, βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Πλέον, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Αρχών. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανό να γίνει τεστ DNA στα τέκνα της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι παιδιά του Μανώλή Καλαϊτζιδάκη.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας το μεσημέρι στην εκπομπή Live News στο Mega, μόνο διατεθειμένος να δώσει βιολογικό υλικό δεν φάνηκε, διερωτώμενος γιατί να υποβληθεί σε τεστ DNA, ακόμα κι αν είναι υποχρεωτικό.

Πληθαίνουν τα ερωτήματα

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον 46χρονο πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία μετά τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη φύση της εργασίας που παρείχε στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου μέσω… τηλεργασίας από τη σπηλιά που ζούσαν.

Σύμφωνα με το έγγραφο μισθοδοσίας του 46χρονου που έφερε στη δημοσιότητα το Star ο 46χρονος εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και η μηνιαία αποζημίωσή που ελάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.


korinhtia

Δημοφιλέστερα

To Top