Διεθνή

Λονδίνο: Δικηγορική εταιρεία απέλυσε καθαρίστρια επειδή έφαγε ένα “ξεχασμένο” σάντουιτς αξίας 1,9 δολαρίων

Απίστευτο κι όμως βρετανικό! Μια καθαρίστρια σε κορυφαία δικηγορική εταιρεία του Λονδίνου υπέβαλλε μήνυση καθώς απολύθηκε επειδή έφαγε ένα σάντουιτς με τόνο που βρήκε ξεχασμένο σε μια αίθουσα συνεδριάσεων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα RollOnFriday η καθαρίστρια, Γκαμπριέλα Ροντρίγκεζ, απολύθηκε από την υπηρεσία καθαρισμού που εργαζόταν, την ιδιωτική εταιρεία Total Clean, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2023.

Η Ροντρίγκεζ, ανύπαντρη μητέρα από το Εκουαδόρ, φέρεται να απολύθηκε αφού η νομική εταιρεία, Devonshires Solicitors, παραπονέθηκε στην εταιρεία που εργαζόταν η Ροντρίγκεζ ότι είχε φάει ένα σάντουιτς με τόνο αξίας 1,90 δολαρίων.


Cleaner1

Το εν λόγω σάντουιτς είχε μείνει μετά από μια συνάντηση στην εταιρεία που έχει στο δυναμικό της 235 δικηγόρους και επρόκειτο να πεταχτεί, σύμφωνα με το RollOnFriday.

Εκπρόσωπος της δικηγορικής εταιρείας δήλωσε στην εφημερίδα The Post ότι δεν υπέβαλε «επίσημη καταγγελία» κατά της Ροντρίγκεζ, επιμένοντας ότι «δεν ζήτησε να ληφθούν μέτρα εναντίον της».

«Η Total Clean έκανε τη δική της έρευνα και η απόφαση για την απόλυση της Γκαμπριέλα ελήφθη χωρίς καμία απολύτως προτροπή ή επιρροή από την Devonshires», πρόσθεσε εκπρόσωπος της δικηγορικής εταιρείας.

Δημοφιλέστερα

To Top