Ελλάδα

Καιρός: Άστατος στα δυτικά ηπειρωτικά και στα νησιά του Αιγαίου, άνοιξη στην υπόλοιπη χώρα

Άνοδος της θερμοκρασίας και αστάθεια με τοπικές βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Ελλάδα μέχρι και αύριο, με τις μέγιστες τιμές θερμοκρασίας να κυμαίνονται έως περίπου 5 °C πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Βροχοπτώσεις προβλέπονται να εκδηλωθούν από την Κυριακή, με τον υδράργυρο πάντως να παραμένει σε υψηλά επίπεδα με την επικράτηση νοτιάδων.

Ο καιρός σήμερα

Προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας, στα Επτάνησα, στα ορεινά της Κρήτης, στη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 15 βαθμούς), 3 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 1 έως 15 βαθμούς στην Ήπειρο), 7 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, όπως και στο στο Ιόνιο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czbokhfkhard)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το πρωί στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ.

Δημοφιλέστερα

To Top