Αθλητισμός

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με τον θρυλικό Ρόμπι Κιν στον πάγκο της και με «φονιά» τον Ζάχαβι η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα χρειαστεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να δώσει το «παρών» στα προημιτελικά του φετινού Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι»… γλίτωσαν τα μεγαθήρια και θα βρουν μπροστά τους μια ομάδα που μοιάζει να είναι στα μέτρα τους για να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στους «8» του Conference League.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czchv9ayox6x)

Ο πρωτάρης Ρόμπι Κιν
Στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας βρίσκεται ο γνωστός Ρόμπι Κιν. Ο Ιρλανδός άλλοτε επιθετικός Λιντς, Τότεναμ και Λίβερπουλ ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο τον πάγκο της Μακάμπι. Ο 43χρονος ήταν βοηθός προπονητή στο παρελθόν σε Λιντς, Μίντλεσμπρο και Ιρλανδία, με τη Μακάμπι να γίνεται η πρώτη ομάδα που του δίνει τα ηνία.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czchv9ayox6x)

Στόχος φυσικά είναι η επιστροφή στην κορυφή του Ισραήλ για την ιστορική ομάδα από το Ισραήλ η οποία την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από Μακάμπι Χάιφα και Χάποελ Μπερ Σεβά. Φέτος η Μακάμπι παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, ούσα στην κορυφή με 49 βαθμούς, όσους ακριβώς έχει και η Μακάμπι Χάιφα. Σε 22 αναμετρήσεις που έχει δώσει, μετράει 15 νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx82qo3dfu2x)

Δημοφιλέστερα

To Top