Πολιτική

Πολάκης κατά Τσακαλώτου: Φύγατε γιατί χάσατε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ολομέτωπη επίθεση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τις ευθύνες που επέρριψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στον Αλέξη Τσίπρα.

Με μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, με τίτλο «Όχι Ευκλείδη Τσακαλώτε! Εσύ και οι πέριξ εσού φταίτε!», ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Οικονομικών τόσο για το μαξιλάρι, αλλά και σειρά ενεργειών του επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για εσωκομματική αντιπολίτευση, που έδωσε όπλα στη Νέα Δημοκρατία.

«Άντε γιατί οι αρχιτέκτονες της ήττας του 2019 και οι επικεφαλής της μη αντιπολίτευσης και της υπονόμευσης του 2019-23 δεν μπορούν να μας κουνάν το δάχτυλο και να μας λένε για αυτοκριτική!» τόνισε ο κ. Πολάκης, γράφοντας ως υστερόγραφο: «Φύγατε γιατί χάσατε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Τελεία – Τέλος!».

ΟΧΙ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ!!

Εσυ και οι πέριξ εσου ΦΤΑΙΤΕ!!

-Όταν τον Οκτώβρη του 2018 το μαξιλάρι είχε φτάσει σχεδόν 30…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Friday, February 23, 2024

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΟΧΙ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ!!

Εσυ και οι πέριξ εσου ΦΤΑΙΤΕ!!

-Όταν τον Οκτώβρη του 2018 το μαξιλάρι είχε φτάσει σχεδόν 30 δις ευρώ και αντί να το πεις στην κυβέρνηση συνεχισες να το μεγαλώνεις μέχρι τα 37-38 δις το Μάιο του 2019 για να το κάνεις αντικειμενικά δώρο στο Μητσοτακη και στους τραπεζιτες για το σχέδιο Ηρακλης!!

-Εσυ φταις που αντί να πούμε τότε τον Οκτώβρη του 2018 πως σταματαμε τη μεγέθυνση του μαξιλαριού γιατί φτάνουν τα 30 δις γι αυτό νομοθετούμε τη 13η σύνταξη,μειώνουμε τον Ενφια,μειώνουμε μια σειρά φόρους και πρακτικά αυξάνουμε τη ρευστότητα στην αγορά ,συνέχιζες να φορολογείς τα μεσαία στρώματα τα οποία μας γύρισαν την πλατη γιατί και όταν τρέχαμε να τα νομοθετήσουμε αυτά τον Μαρτη Απρίλη που μάθαμε πως το πλεόνασμα είναι 37 δις ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ!!

Δημοφιλέστερα

To Top