Πολιτική

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε live τις εργασίες της 3ης ημέρας

Κορυφαία στελέχη αναμένεται ότι θα πάρουν θέση για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Σάββατο (24.2.2024) κατά τη διάρκεια των εργασιών της 3ης ημέρας του συνεδρίου του κόμματος, που γίνεται στον απόηχο της παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη που ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στη βάση διεκδικώντας την επανεκλογή του με τη φράση «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε».


4o Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία - 3η ημέρα

Τη σημερινή ημέρα η Όλγα Γεροβασίλη αναμένεται ότι ξεκαθαρίσει δημόσια τις προθέσεις της για το εάν θα είναι υποψήφια. Στις πυρετώδεις επαφές που έγιναν από το βράδυ της Πέμπτης και συνεχίστηκαν χθες, με συναντήσεις στελεχών, η αντιπρόεδρος της Βουλής αναμένεται ότι θα είναι το πρόσωπο που θα δώσει τη μάχη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Είχε προηγηθεί η χθεσινή τοποθέτηση του Διονύση Τεμπονέρα, που έδειξε ότι δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν χρειαστεί για να προχωρήσει η υπόθεση αυτή, να κάνουμε στην άκρη για το κοινό καλό, θα το κάνουμε με χαρά γιατί έτσι μεγαλώσαμε».

Δημοφιλέστερα

To Top