Αθλητισμός

Σίξερς – Μπακς 98-119: «Οδοστρωτήρας» ο Αντετοκούνμπο στoν θρίαμβο του Μιλγουόκι

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Ντοκ Ρίβερς άκουσε μία μακρόσυρτη αποδοκιμασία όταν ανακοινώθηκε ως ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς. Τα τρία χρόνια που πέρασε στη Φιλαντέλφια δεν γέμισαν με αγάπη τους φίλους των Σίξερς και ας καυχιόνται ότι αυτή είναι η πόλη της αδελφικής αγάπης.

Στο φινάλε του αγώνα (119-98), ο Ρίβερς ήταν αυτός που χαμογελούσε. Βλέποντας την ομάδα του να αποδίδει και στην άμυνα. Με την… ανοχή των Σίξερς, φυσικά.

Και πως να μη χαμογελάσει, όταν ο τελικός απολογισμός των τριπόντων σταμάτησε στο 48%. Και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε ένα triple double για μία ασίστ (30π., 12 ριμπ., 9 ασίστ).

Σίξερς – Μπακς: Το ματς
Οι Μιλγουόκι Μπακς φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν το νικητή στην αναμέτρηση απέναντι στους Φιλαντέλφια Σίξερς από νωρίς.

Βοήθησε σε αυτό και η ομάδα του Νικ Νερς, η οποία όσο δεν έχει τον Τζοέλ Εμπίντ χάνει σημαντικό κομμάτι των δυνάμεών της (7-16 το ρεκόρ χωρίς τον Καμερουνέζο). Πόσο μάλιστα, όταν ο Ταϊρίς Μάξεϊ είχε ελάχιστη βοήθεια.

Για τους Μπακς – εκτός ο τραυματίας Μίντλετον – φάνηκε και με τα παραπάνω η πολυτέλεια των λύσεων. Στη βασική πεντάδα, αλλά και στον πάγκο.

Όσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμενε σε αριθμούς που δεν μας έχει συνηθίσει, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν θετικός στο παιχνίδι του, ο Ντέμιαν Λίλαρντ ανέλαβε το σκορ. Ο Μπόμπι Πόρτις ήρθε από τον πάγκο, μέτρησε 3/3 τρίποντα και 15 πόντους. Και όταν έπρεπε, ο Giannis πήρε τον έλεγχο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeeectthv95)

Δημοφιλέστερα

To Top