Ελλάδα

Καλλιάνος: Κακοκαιρία εξπρές με βροχές και καταιγίδες – Επηρεάζεται και η Αττική

Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πλήξει σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο η κακοκαιρία εξπρές η οποία έχει ξεκινήσει από τα δυτικά.

«Θα είναι μια κακοκαιρία εξπρές, διάρκειας 24 ωρών το πολύ. Μην περιμένουμε δηλαδή ιδιαίτερη διάρκεια σε αυτό το κύμα της κακοκαιρίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czee0chf8ws9)

Όπως είπε, οι πιο ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν μέχρι και αύριο το μεσημέρι, σε περιοχές των Επτανήσων, της Πελοποννήσου, της ανατολικής Στερεάς, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, στην Εύβοια και στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Όσον αφορά την Αττική, τόνισε πως «μετά τα μεσάνυχτα θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές» προσθέτοντας ότι θα πρόκειται για γενικευμένα φαινόμενα.

«Πρόσκαιρη βελτίωση περιμένουμε από το απόγευμα της Δευτέρας, πρόσκαιρη όμως διότι περιμένουμε πάλι με βροχές και καταιγίδες το διήμερο Πέμπτη – Παρασκευή» είπε ο κ. Καλλιάνος.

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής η ΕΜΥ προχώρησε στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου. Η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τις περισσότερες περιοχές της χώρας από απόψε, έως τα ξημερώματα της Τρίτης.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Την Κυριακή (25-02-24)

Δημοφιλέστερα

To Top