Αθλητισμός

La Liga: Ο Μόντριτς κράτησε την Ρεάλ στο +8, 1-0 τη Σεβίλλη – Δείτε το γκολ

Ο προπονητής του πρότεινε θέση στο τεχνικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της επόμενης περιόδου, αφού η διοίκηση δεν φέρεται διατεθειμένη να του προσφέρει μονοετή επέκταση συμβολαίου. Ο Λούκα Μόντριτς, όμως, απέδειξε με γκολάρα μπαίνοντας ως αλλαγή ότι είναι πάντα εδώ, οδηγώντας την Βασίλισσα σε εντός έδρας νίκη επί της Σεβίλλης (1-0), η οποία την διατήρησε στο +8 από την δεύτερη Μπαρτσελόνα και στο +9 από την τρίτη Τζιρόνα, η οποία απόψε (26/02, 22:00) υποδέχεται την Ράγιο Βαγιεκάνο.


REAL MADRID 1 - 0 SEVILLA FC | RESUMEN LALIGA EA SPORTS

Γεμάτο και πάλι το απουσιολόγιο του Κάρλο Αντσελότι, αφού οι τιμωρημένοι Ντάνι Καρβαχάλ και Εντουάρντο Καμαβινγκά και ο τραυματίας Χοσέλου προστέθηκαν στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ (σταθερά εκτός Τιμπό Κουρτουά, Έντερ Μιλιτάο και Ντάβιντ Αλάμπα), με μοναδική… παρηγοριά την επιστροφή των Αντόνιο Ρούντιγκερ και Φερλάν Μεντί, από τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα.

Ξεχωριστή για τον Σέρχιο Ράμος η πρώτη του επιστροφή ως αντίπαλος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες να έχει σταθερά εκτός Μαρκάο, Νεμάνια Γκούντελι, Ντόντι Λουκεμπάκιο, Έρικ Λαμέλα, να μην υπολογίζει τον Μάρκος Ακούνια και να έχει ξανά στην διάθεσή του τον πολύτιμο Λούκας Οκάμπος.

Ακυρώθηκε γκολ του Λούκας Βάθκεθ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να αιφνιδιάσουν την αντίπαλό της και παραλίγο να το καταφέρουν μόλις στο όγδοο λεπτό, όταν ο Γιουσέφ Εν – Νεσίρι δεν τελείωσε καλά την φάση στο δεύτερο δοκάρι, ύστερα από πάσα του Ισαάκ Ρομέρο.

Η Ρεάλ κατάφερε να σκοράρει στο δέκατο λεπτό με τον Λούκας Βάθκεθ μετά από κλέψιμο του Νάτσο και ασίστ του Βινίσιους Ζούνιορ, αλλά το γκολ δεν μέτρησε λόγω VAR, αφού σημειώθηκε (ορθά) φάουλ του Νάτσο στον Εν – Νεσίρι, με τον Αντσελότι να βλέπει κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και την εξέδρα να φωνάζει «διαφθορά στην ομοσπονδία».

Αυτές οι δύο φάσεις ήταν ό, τι πιο αξιοσημείωτο είχε να παρουσιάσει το ματς στο πρώτο του ημίωρο, με τον Βινίσιους να πλασάρει άουτ από καλή θέση στο 31ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να πιέζουν, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Όριαν Νάιλαντ, με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Φεδερίκο Βαλβέρδε που υποχρέωσε τον Νορβηγό τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση, λίγο πριν από την ανάπαυλα.

Γκολάρα – λύτρωση του Μόντριτς

Με το «καλησπέρα» στο δεύτερο μέρος, ο Βαλβέρδε άγγιξε το γκολ με στραβοκλωτσιά που κατέληξε στο… δοκάρι (!) της σεβιλιάνικης εστίας, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με μεγάλη ευκαιρία του Ρομέρο, με τον Λούνιν να αποκρούει σωτήρια με το πόδι, αποτρέποντας το 0-1.

Δημοφιλέστερα

To Top