Πολιτική

Πύρρος Δήμας: Ο Μητσοτάκης δεν χρειάστηκε να με «ψήσει», τον πίστευα, ήταν πάντα δίπλα στα προβλήματά μας

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου, στη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και για το μέλλον της Άρσης Βαρών στην Ελλάδα μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Πύρρος Δήμας.

Αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει η νοελαία στη χώρα μας καθώς «κοπήκαν ώρες γυμναστικής, μειώθηκαν χρήματα σε ομοσπονδίες και βλέπουμε τα αποτελέσματα της βιας μέσα και έξω από τα σχολεία», ο Πύρρος Δήμας μίλησε και τα για τα θέματα που έχουμε στη Βόρεια Ήπειρο «με έναν δήμαρχο στη φυλακή».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czevn98a88n5)

«Η Ελλάδα έχει κάνει τις απαραίτηετς ενέργειες για τους ανθρώπους της Βορείας Ηπείρου κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να υπάρχει η φωνή αυτών των ανθρώπων στην ευρωβουλη». είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικα, δε, για την υπόθεση Φρέντι Μπελέρη, ο Πύρρος Δήμας είπε ότι «δεν υπάρχει κράτος δικαίου στην Αλβανία» και ότι «όλοι μας συνεχίζουμε τον αγώνα για να υπάρχει μια δικαίη νίκη και να ορκιστεί δήμαρχος στην Χειμάρρα ο Μπελέρης».

«Υπάρχει μια τρμοκρατίκα στα χωριά μας. το σύστημα με παρακολουθεί κάθε φορά που πηγαίνω εκεί. Πηγαίνω συχνά εκεί δυστυχώς με σκιές να με ακολουθούν. Εκεί είναι οι ρίζες μοου και χωρίς τις ρίζες μας δεν είμαστε τίποτα» συμπλήρωσε για την κατάσταση στη Χειμάρρα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czevpsadovkx)

Δημοφιλέστερα

To Top