Διεθνή

Eπιστολή με απειλές και λευκή σκόνη στο σπίτι του Τραμπ τζούνιορ στη Φλόριντα

Ντυμένοι με στολές hazmat, δεκάδες αστυνομικοί έκαναν χθες το βράδυ «φύλλο και φτερό» την οικία του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ στη Φλόριντα των ΗΠΑ αφότου, οι σωματοφύλακές του εντόπισαν λευκή σκόνη μέσα σε επιστολή που έλαβε.

Όπως αναφέρουν ο αμερικανικός ιστότοπος «Αxios» και η εφημερίδα «Νew York Post», η αλληλογραφία ενός εκ των γιων του Τραμπ, είχε, μεταξύ άλλων, και απειλές για την ζωή του, όπως αναφέρει μια πηγή.

Εκτός από την ομάδα ανδρών που φορούσε προστατευτικές στολές hazmat (σαν αυτές που φορούσαν οι υγειονομικοί στην διάρκεια της πανδημίας της νόσου Covid,) στην οικία του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, έσπευσαν και πυροσβεστικά οχήματα.


Hazmat Suits and Fire Trucks Outside Donald Trump Jr.'s Home in Florida...

Ο Τραμπ τζούνιορ, ο μεγαλύτερος γιος του τέως προέδρου των ΗΠΑ, βρισκόταν στο σπίτι του στη Φλόριντα όταν ανακάλυψε χθες το βράδυ τον φάκελο με τις απειλές θανάτου και την άγνωστη λευκή σκόνη.

«Τα αποτελέσματα της έρευνας δεν έδειξαν τελικά τι ήταν αυτή η σκόνη, αν και οι αστυνομικοί εξέφρασαν την άποψη πως δεν πιστεύουν ότι είναι θανατηφόρα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Τραμπ τζούνιορ.

Πάντως, για δεύτερη φορά, ο ίδιος γίνεται στόχος επιστολής που εμπεριέχει λευκή σκόνη.

Το 2018, η τότε σύζυγός του, Βανέσα Τραμπ, διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους όταν στις 12 Φεβρουαρίου, άνοιξε μία επιστολή που εμπεριείχε σκόνη αγνώστου προελεύσεως, για την οποία αργότερα οι αστυνομικές αρχές αποφάνθηκαν ότι δεν ήταν επιβλαβής.

Δημοφιλέστερα

To Top