Ελλάδα

Επενδύστε στην ασφάλιση και εξασφαλίστε έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ


Sponsored Content

Το σπίτι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία μας. Είναι το καταφύγιο κάθε οικογένειας που περιλαμβάνει αναμνήσεις, συναισθήματα και όνειρα για το μέλλον. Είναι λογικό να θέλουμε να διασφαλίσουμε όλα αυτά και όχι να τα θεωρούμε πολυτέλεια.

Για να προστατέψουμε το σπίτι μας από κάθε κίνδυνο, όπως κλοπή, ζημιά ή φυσικές καταστροφές, η ασφάλιση της κατοικίας είναι απαραίτητη.

Το τελευταίο διάστημα, έχουμε βιώσει τις συνέπειες μεγάλων φυσικών καταστροφών στη χώρα μας, από πυρκαγιές μέχρι πλημμύρες, με ανυπολόγιστες ζημιές.

Πρόκειται για σοβαρές φυσικές καταστροφές και ως αποτέλεσμα προκαλούν σημαντικές ζημιές. Αυτό τονίζει την αναγκαιότητα απόκτησης ενός ασφαλιστηρίου κατοικίας. Η ασφάλιση του σπιτιού μας (τόσο του κτιρίου όσο και του περιεχομένου) είναι μια επένδυση που μας δίνει τη δυνατότητα σε περίπτωση ζημιάς, να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας και να αποκαταστήσουμε έως ένα βαθμό το περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) από τις 6,3 εκατ. κατοικίες που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας, μόνο το 1 εκατ. διαθέτει ιδιωτική ασφάλιση για σεισμούς και ακραία φυσικά φαινόμενα. Οι μισές από αυτές βρίσκονται στην Αττική.

Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι με νέο νομοσχέδιο πλέον, προσφέρεται μείωση έως και 10% του ΕΝΦΙΑ στις ασφαλισμένες κατοικίες. Με τις ζημιές και τις καταστροφές που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή, το κράτος υποσχέθηκε να παρέχει ένα δείκτη ασφαλείας για τους πολίτες. Αυτό είναι ένα θετικό βήμα που υπογραμμίζει τη σημαντικότητα της ιδιωτικής ασφάλισης.


κατοικια_2

Δημοφιλέστερα

To Top