Αθλητισμός

Stoiximan Super League: Μια ανάσα πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, το ενδιαφέρον στρέφεται σε κορυφή και «ουρά»

Φουλ δράση σήμερα (28/2) με επτά αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με το ενδιαφέρον να εντείνεται καθώς τα play-offs και τα play-outs πλησιάζουν.

Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15:00 στην Τρίπολη με τον Αστέρα να παίζει μία από τις τελευταίες του ευκαιρίες για να παραμείνει ζωντανός για την εξάδα κόντρα στην Κηφισιά που παλεύει για την παραμονή.

Ο Παπαδόπουλος επιστρέφει στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς. Στην αποστολή επιστρέφουν επίσης ο Ζουκάνοβιτς και ο Μπαρτόλο. Ο Μουνάφο έχει μπει σε πρόγραμμα επανένταξης, αλλά ακόμη είναι ανέτοιμος, ενώ ο Ζουγλής θα εκτίσει την ποινή του για τη συμπλήρωση καρτών. Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Ζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Τραυματίστηκε και δεν είναι διαθέσιμος για την Κηφισιά ο Τσάπαν. Επίσης νοκ άουτ είναι και οι τραυματίες Μποτία, Παπασάββας και Σναϊντερλάν. Από εκεί και πέρα στην αποστολή επιστρέφουν οι Γκόμπελιτς, Σπίνος και Σολόα. Η αποστολή της Κηφισιάς: Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίσεβιτς, Σπίνος, Τεϊξέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Σολόα, Γιόβαντσιτς, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκονιτς, Τεττέι, Μενέντες, Ματέους Σάντος, Κλωναρίδης, Μπιφουμά.

Βόλος – ΟΦΗ

Την ίδια ώρα (15:00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος που μάχεται για τη σωτηρία, υποδέχεται τον ανεβασμένο ΟΦΗ με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο.

Ο Χρήστος Κόντης έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μύγα, ο οποίος εξέτισε. Μοναδική απουσία για τον τεχνικό του Βόλου, ο Γκλάβτσιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Μπερτογλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ασεχνούν, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας άφησε εκτός τους Τοράλ και Μπάκιτς, που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών που έχουν συμπληρώσει, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Λάρσον, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Εκτός φυσικά παραμένει ο τραυματίας Μπρεσάν. Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Λάρσον, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάτζερ, Μπακού, Ισεκά, Χιμένεθ, Φελίπε και Μοσκέρα.

Ατρόμητος – Λαμία

Στο Περιστέρι στις 17:00 ο Ατρόμητος που νιώθει ασφάλεια βαθμολογικά τη δεδομένη στιγμή, υποδέχεται τη Λαμία, η οποία θέλει να κλειδώσει τη συμμετοχή της στα play-offs.

Για τον Ατρόμητο εκτός έμειναν οι Ασεβέδο, Φριντζόνσον και Τζοβάρας. Η αποστολή του Σάσα Ιλιτς είναι η εξής: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Ερλινγκμαρκ, Κούεν, Καμαρά, Ρομπάιγ, Βρακάς, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Γιουμπιτάνα.

Δημοφιλέστερα

To Top