Αθλητισμός

Εθνική Αργεντινής: Η εν διαστάσει σύζυγος του Παλάσιος πούλησε τα… ενθύμια από την κατάκτηση του Μουντιάλ για να ξεχρεώσει!

Παλάσιος και Φρίας μετά από σύντομη σχέση παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2021, αν και από το 2020 ζούσαν μαζί στη Γερμανία όπου είχε πάρει μεταγραφή για λογαριασμό της Λεβερκούζεν ο πρώτος.

Ωστόσο ο γάμος είχε από την αρχή πολλά προβλήματα και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα επεισόδια που είχε η Φρίας με τα πεθερικά της πριν κατά τη διάρκεια και μετά το Μουντιάλ του Κατάρ το οποίο κατέκτησε εν τέλει η Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή την κατηγορεί για απίστευτες σπατάλες και πόλεμο νεύρων στους γονείς του (τους υποχρέωσε να ταξιδέψουν οικονομική θέση και τους μιλούσε υποτιμητικά), με το μοντέλο να απαντά: «Είναι προς το συμφέρον του να το βουλώσω. Αν μιλήσω για τη σχέση μας, την οικογένεια του και όσα γνωρίζω για την εθνική ομάδα, δεν θα τον βόλευε καθόλου».


Yesi_Frias

Το σίγουρο είναι πάντως ότι με την ολοκλήρωση του τουρνουά ήρθε και η οριστική ρήξη και στις αρχές του 2023 ξεκίνησε η διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση…

Κι αυτό γιατί η Φρίας φέρεται να έχει αγοράσει αρκετά ακίνητα (με τα χρήματα του Παλάσιος) και μεταξύ αυτών το διαμέρισμα που διαμένει από τη στιγμή που επέστρεψε από τη Γερμανία…

💣@okentrometidos en #NetTV

🔥 Exclusivo de #Entrometidos @yesifrias_ la ex mujer de @exepalaciosok rompió en llanto al…

Posted by Canal Net TV on Friday, February 16, 2024

Δημοφιλέστερα

To Top