Αθλητισμός

Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ 1-2: Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός στο Ακαπούλκο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί του απέναντι στον Αλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Αυστραλός μετά από 11 παιχνίδια πήρε την πρώτη του νίκη απέναντι στον Τσιτσιπά (1-6, 6-3, 6-3 σε δύο ώρες και 6 λεπτά) και παράλληλα και το εισιτήριο για τα ημιτελικά στο Ακαπούλκο.

Ηταν ένα κακό παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα πολλά αβίαστα λάθη και από τους δύο (ειδικά του Στέφανου στο δεύτερο και το τρίτο σετ), αλλά και τα ασυνήθιστα πολλά break (6 ο Αυστραλός, 5 ο Τσιτσιπάς), με τον Στέφανο να κάνει ένα πολύ κακό ματς μετά το πρώτο σετ, στο οποίο ήταν τραγικός ο Ντε Μινόρ.

Ο Τσιτσιπάς είχε μεν 5 άσους (έφτασε τα 15.000 η δωρεά του στους πληγέντες του Ακαπουλκο καθώς έδινε 1.000 δολάρια για κάθε άσο στο τουρνουά), αλλά και 8 διπλά λάθη, μόλις 53% πρώτο σερβίς, καθώς και 58% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς.

Παράλληλα, με πάνω από 40 αβίαστα και μολις 17 winners, αποχαιρέτησε δίκαια την διοργάνωση και πλέον εστιάζει στο Ιντιαν Γουέλς.

Επίσης, ο Ελληνας τενίστας περιμένει να μάθει το Σάββατο αν θα μπει στο Τοπ10, αφού για να μην γίνει αυτό, θα πρέπει ο Ντε Μινόρ να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Το ματς

Με την έναρξη του αγώνα ο Ντε Μινόρ έκανε break. Σε αυτό βοήθησε ο Τσιτσιπάς που στους πρώτους τρεις πόντους, έκανε ένα διπλό λάθος και δύο χτυπήματα με το frame της ρακέτας του.

Δημοφιλέστερα

To Top