Πολιτική

Βασιλειάδης: Παραμένω στις επάλξεις του ΣΥΡΙΖΑ – Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του

Τη διαβεβαίωση ότι θα παραμείνει στις επάλξεις του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο παραιτηθείς αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης, που δημοσίευσε και την επιστολή της παραίτησής του.

Ο κ. Βασιλειάδης, με ανάρτησή του στο Χ, ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την τιμή που του έκαναν, ενώ ευχαρίστησε και τον Στέφανο Κασσελάκη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

«Μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΠΓ θεώρησα ορθό και σας ενημέρωσα ότι αμέσως μετά το συνέδριο του κόμματος, πιστεύω ότι επήλθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επαναφέρω στο κόμμα την ήδη κατατεθειμένη προς τον Αλέξη Τσίπρα και εσένα παραίτηση μου από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΕ», αναφέρει στην επιστολή παραίτησης.

«Η κίνησή μου αυτή επουδενί επηρεάζει την πεποίθησή μου πως ο αναγκαίος κοινωνικός μετασχηματισμός και η προοδευτική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως κινητήριου μοχλού του προοδευτικού πόλου του πολιτικού συστήματος. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να κοιτάμε το αύριο και όχι το χθες», προσθέτει.

«Παραμένοντας στις επάλξεις του κόμματος ως μέλος της ΚΕ, προχωράμε μπροστά όλοι μαζί για την πρώτη μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών. Και απέναντι σε όλους και σε όλα, στεκόμαστε όρθιοι και διεκδικούμε ένα κόμμα δυνατό για ένα καλύτερο αύριο, με ελπίδα και προοπτική», καταλήγει ο κ. Βασιλειάδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση που δημοσιεύει την επιστολή παραίτησης:

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση, δημοσιεύω και την επιστολή της παραίτησης μου. Ευχαριστώ τον Αλέξη Τσίπρα και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν. Και ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλες/ους.

“Σύντροφε Πρόεδρε, αγαπητέ Στέφανε

Από την ημέρα της εκλογής σου οικοδομήσαμε μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, η οποία φρονώ ότι υπάρχει μέχρι σήμερα. Εξέφρασα πάντα την άποψή μου, τη γνώμη ή ακόμη και τις διαφωνίες μου όπως καταστατικά το κόμμα προβλέπει και προσπάθησα να προστατεύσω το κύρος των οργάνων μας από διαρροές που υποβαθμίζουν τόσο την λειτουργία μας όσο και το κύρος των οργάνων.

Δημοφιλέστερα

To Top