Ελλάδα

Κύπρος: Συνελήφθη η Ουκρανή που κατήγγειλε ότι της έκλεψαν τσάντα με €420.000

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε σήμερα την 31χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία χθες κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ληστείας στη παραλία της Λεμεσού.

Εναντίον της διερευνάται υπόθεση για κατοχή μεγάλου χρηματικού ποσού από παράνομες δραστηριότητες. Η γυναίκα ανακρινόταν στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, καθώς ισχυριζόταν ότι οι 420.000 ευρώ, που φέρεται να κλάπηκαν από αγνώστους που της επιτέθηκαν, προορίζονταν για αγορά διαμερίσματος. Δεν μπόρεσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τη προέλευση των χρημάτων που είχε μεταφέρει από την Ουκρανία και όπως διαπιστώθηκε, έκανε συχνά ταξίδια στη Κύπρο.

Σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος προφυλάκισης μέχρι να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.

Η 31χρονη είχε ισχυριστεί ότι χθες το πρωί μετά την άφιξη της στο αεροδρόμιο Λάρνακας πήρε ταξί και μετέβη στη Λεμεσό. Μόλις κατέβηκε από το ταξί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, τής επιτέθηκαν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα και της πήραν τη τσάντα που περιείχε 420.000 ευρώ και την τραυμάτισαν. Κατά την ανάκριση έπεσε σε αντιφάσεις και η αστυνομία αναζητεί στοιχεία και μαρτυρία για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.

Δημοφιλέστερα

To Top