Ελλάδα

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: «Ήθελε να σκοτώσει τη Νικολέτα», λέει ο εξάδελφος της – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Η επίθεση με μαχαίρι κατά της 22χρονης Νικολέτα στην Ερμού από Ιρακινό ήταν δολοφονική, λέει συγγενής της που προσθέτει ότι για ένα εκατοστά το μαχαίρι δεν βρήκε την καρδιά.

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού μετά την χειρουργική επέμβαση που της έγινε την Παρασκευή μετά την επίθεση. Από τα δύο χτυπήματα με το μαχαίρι προκλήθηκε ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα, ενώ έσπασε ένα πλευρό της.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czjgovecq2lt)

Ο εξάδελφός της 22χρονης που μίλησε το Σάββατο στο Mega είπε ότι η φοιτήτρια μαχαιρώθηκε πισώπλατα μέρα μεσημέρι.

Έδειξε το μπουφάν της και όπως είπε, «όχι απλά είναι σκισμένο, είναι διαμελισμένο στα δύο».

Η επίθεση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ η Ερμού ήταν γεμάτη κόσμο και η κοπέλα πήγαινε στην δουλειά της, όπως έκανε κάθε ημέρα. Λίγο πριν φτάσει στο κατάστημα, ο δράστης την πλησίασε και την μαχαίρωσε στην πλάτη, που μάλιστα το έστριψε προς τα κάτω.

«Έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα, πνεύμονας, διάφραγμα, έφτασε κοντά στο στομάχι. Είναι σφάξιμο. Με το που το κάνει αυτό μένει ακίνητος, το παίζει τρελός. Πώς έβαλε δικηγόρο και εμένα η ξαδέλφη μου τώρα είναι στην εντατική;», είπε ο εξάδελφός της.

Δημοφιλέστερα

To Top