Ελλάδα

Δύο 16χρονοι τραυματίστηκαν από κροτίδα στο Αγρίνιο

Λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο το παιχνίδι με μια αυτοσχέδια κροτίδα για δύο 16χρονους μαθητές Λυκείου πουλήσει προσπαθούσαν να την ενεργοποιήσουν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος δευτέρου ορόφου στο κέντρο του Αγρινίου όπου κατοικεί ο ένας, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η κροτίδα εξερράγη στα χέρια τους και τραυματίστηκαν από τα θραύσματα, ο ένας ελαφρά και ο άλλος πιο σοβαρά. Για καλή τους τύχη, στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα του ενός που κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και οι δυο μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον έναν 16χρονο που τραυματίστηκε στο χέρι και αποχώρησε.

Όμως, ο δεύτερος τραυματίστηκε στο μάτι και κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία με ελεγχόμενη την κατάστασή του. Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργούν προανάκριση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έχουν σχηματίσει δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου σε βάρος των γονέων των δυο παιδιών.

Δημοφιλέστερα

To Top