Ελλάδα

Συζητήσεις για την ευρωπαϊκή ενοποίηση με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Τσιόδρα, στην Παιανία και την Κηφισιά

Με τα θέματα της κοινής ευρωπαϊκής άμυνας αλλά και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής να είναι στο προσκήνιο σε όλη την Ευρώπη και ενώ η προεκλογική περίοδος των ευρωεκλογών βρίσκεται στο ξεκίνημά της, διεξάγονται την επόμενη εβδομάδα δύο δημόσιες συζητήσεις για τα ευρωπαϊκά θέματα με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση: Οι περιπέτειες ενός οράματος» από τις εκδόσεις Μίνωας.
Ο Δημήτρης Τσιόδρας είναι διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. 


tsiodras__1

Η πρώτη συζήτηση θα διεξαχθεί στην Παιανία, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στις 18:30, στο Μουσείο Βορρέ, Διαδόχου Κωνσταντίνου 1.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ισίδωρος Μάδης, δήμαρχος Παιανίας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Τάσος Χατζηβασιλείου, βουλευτής και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, στρατηγός ε.α, επίτιμος αρχηγός Στρατού και τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Γιάννης Σμυρλής, διεθνολόγος και γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και η Μαριάννα Πυργιώτη, δημοσιογράφος.

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη.


tsiodras__2

Δημοφιλέστερα

To Top