Ελλάδα

Έγκλημα στη Νίκαια: Ξεσπά η κόρη του δράστη – «Είχε μανία καταδίωξης, από το 2008 απειλούσε ότι θα σκοτώσει»

«Μας απειλούσε, είχε έπαρση και αισθανόταν ότι δεν τον συμπαθούσε κανένας. Ήταν βίαιος, έτοιμος να μας αρπάξει όλους». Νέες αποκαλύψεις γίνονται από τη σύζυγο του θύματος και κόρη του δράστη του φονικού στη Νίκαια. Προκύπτει, από τα λεγόμενα της συζύγου του θύματος, ότι από το 2008 ο 64χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσε και μάλιστα έλεγε ότι θα αυτοκτονούσε μετά. 

Η μητέρα των δύο παιδιών δήλωσε τα εξής στον Alpha για τον 64χρονο πατέρα της που σκότωσε τον γαμπρό του έξω από το γκαράζ του σπιτιού του:

«Θεώρησα ότι από τη στιγμή που απειλούμαι εγώ, ο σύζυγός μου και το παιδάκι μας (τότε είχαμε ένα), εννοείται ότι δεν θα παίρναμε τον νόμο στα χέρια μας, γιατί υποτίθεται ότι είμαστε σε πολιτισμένο κράτος. Οπότε, απευθυνθήκαμε σε αστυνομικό τμήμα και μας είπαν ότι πρέπει να γίνει καταγγελία στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, γιατί εκεί μένει».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czl10kgksupd)

«Μία μέρα πριν, μας έλεγε ότι αν δε γυρίσει σπίτι η μάνα μου, στο σπίτι μας θα χυθεί αίμα. Με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2020, σε σπίτι που υπήρχε μωρό 10 μηνών. Δεν υπήρχε σεβασμός» πρόσθεσε.

«Αναφέραμε στις Αρχές ότι έλεγε πως είχε το Άγιο Πνεύμα και πρέπει να τον ακούμε, ότι έγραφε ποίηση και άλλα. Ήταν ένας άνθρωπος αλλοπρόσαλλος» επεσήμανε, δε.

«Είχε μανία καταδίωξης. Νόμιζε ότι όλοι προσπαθούσαν να τον χωρίσουν με το παιδί. Μία Δευτέρα, με παίρνουν περιχαρείς από την κλινική και μου είπαν ότι του έδωσαν εξιτήριο», αποκάλυψε εν συνεχεία η γυναίκα.

«Αν θεωρείτε ότι το κράτος με προστάτευσε και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν καλά, τότε να πούμε ”ΟΚ” και να το κλείσουμε. Σκοτώθηκε ο άντρας μου, δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών μου», συμπλήρωσε η κόρη του του δράστη και σύζυγος του θύματος.

Οι αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του 64χρονου

Δημοφιλέστερα

To Top