Αθλητισμός

Champions League: Μπάγερν-Λάτσιο, Σοσιεδάδ-Παρί (22:00, Cosmote Sports)

Το Champions League είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει για φέτος στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά η Λάτσιο απέδειξε και στο πρώτο ματς ότι είναι σκληρό καρύδι, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ καλείται να κάνει μια επική ανατροπή κόντρα στην Παρί του Εμπαπέ..

Μπάγερν-Λάτσιο
Αφού έχασε τα άχασα στο Ολίμπικο, είδε τον Ουπαμεκανό να κάνει ένα ανόητο πέναλτι και να αποβάλλεται με τη Λάτσιο να επικρατεί με 1-0 κι από τότε δεν λέει να σηκώσει κεφάλι!

Η Μπάγερν είναι πλέον στο -10 από τη Λεβερκούζεν, έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό από το Κύπελλο και αν δεν τα καταφέρει και σήμερα τότε η χρονια της θα είναι μια ολοκληρωτική καταστροφή.

«Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πετύχεις δύο γκολ σε μια ιταλική ομάδα…», είπε χθες ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος κινδυνεύει να απολυθεί από σήμερα το βράδυ σε περίπτωση μη πρόκρισης. Μοναδική απώλεια στους βαυαρους ο τιμωρημένος Ουπαμεκανό, ενώ επιστρέφει ο Σανέ και ο Γκνάμπρι.

Χωρίς προβλήματα η Λάτσιο που παρά τη νίκη της παραμένει αουτσάιντερ, αλλά θα το παλέψει.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λάιμερ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα, Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα, Κέιν.

Λάτσιο: Προβέντελ, Μάρουσιτς, Χίλα, Ρομανιόλι, Χισάι, Γκεντουζί, Βεσίνο, Αλμπέρτο, Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι.

Ρεάλ Σοσιεαδάδ-Παρί Σεν Ζερμέν

Το 2-0 του πρώτου αγώνα αν αδικεί κάποιον αυτή είναι η Σοσιεδάδ, η οποία στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική είχε ευκαιρίες, δοκάρι, αλλά στο δεύτερο έπεσε στα νύχια του Εμπαπέ…

Στις τελευταίες του παραστάσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει να σπάσει την κατάρα των νοκ άουτ (μετρά δύο σερί αποκλεισμούς στους 16) και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα των Βάσκων τις τελευταίες εβδομάδες δεν πείθει ότι είναι ικανοί για την ανατροπή.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γκαλάν, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Τραιρέ, Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μέντες, Ογιαρθάμπαλ, Αντρέ Σίλβα, Κούμπο.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Ερναντές, Ζάιρε-Έμερι, Βιτίνια, Φαμπιάν Ρουίθ, Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Μπαρκολά.

Δημοφιλέστερα

To Top