Διεθνή

Ozempic: Μετά τη διακοπή του φαρμάκου πεινάω όλη την ώρα, λέει η κωμικός Claudia Oshry

Η Αμερικανίδα κωμική Claudia Oshry πεινάει διαρκώς από τότε που σταμάτησε το Ozempic, το οποίο τη βοήθησε να χάσει πάνω από 30 κιλά.

«Έχω κόψει το Ozempic από τον Νοέμβριο και πεινάω τόσο πολύ όλη την ώρα», είπε σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, απαντώντας σε έναν θαυμαστή της που υπέθεσε ότι έκοψε το φάρμακο.

«Ψάχνω πάντα για καλές λιχουδιές, γιατί ακόμα προσπαθώ να χάσω βάρος, αλλά μόνη μου. Και πάντα ψάχνω για σνακ και πράγματα που θα με χορτάσουν».

Η Oshry, η οποία άρχισε να παίρνει το φάρμακο, που είναι για τους διαβητικούς και βοηθά στην απώλεια βάρους, τον Σεπτέμβριο του 2022, συνέχισε να απαριθμεί μερικά από τα σνακ που τρώει- όπως μπάρες πρωτεΐνης και ποπ κορν – προτού ζητήσει από τους followers της μερικές ιδέες.

«Τι μπορούμε να φάμε για να μείνουμε χορτάτοι;» ρώτησε. «Δεν μπορώ να χορτάσω είναι αδύνατον. Μόλις έφαγα μια μπριζόλα 340 γρ. και πεινάω, οπότε τρώω ποπ κορν».

@girlwithnojob

Replying to @Lydia White

♬ original sound – Claudia Oshry

Πολλοί άνθρωποι – ανάμεσά τους και η influencer Remi Bader – πεινάνε διαρκώς μετά τη διακοπή του Ozempic.

Παρά τις παρενέργειες που έχει η διακοπή του φαρμάκου, η Oshry είχε μόνο καλά λόγια να πει για το φάρμακο, το οποίο μειώνει την όρεξη.

Τον Σεπτέμβριο, η Oshry είπε ότι ένιωθε πιο σίγουρη από ποτέ λόγω του φαρμάκου. «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσα ρούχα δεν μπορούσα να φορέσω».

Όπως είπε άρχισε να φοράει ακόμη και αμάνικα τοπ, αφού πάντα προσπαθούσε να καλύψει τα χέρια της.

«Είναι ειλικρινά τόσο απελευθερωτικό. Τολμώ να πω ότι αλλάζει τη ζωή μου;».

Η Oshry αποκάλυψε ότι έπαιρνε το Ozempic τον Αύγουστο του 2023 – σχεδόν ένα χρόνο αφότου άρχισε να το παίρνει.

«Ο λόγος που δεν ήθελα να πω πόσα κιλά έχω χάσει είναι επειδή ντρέπομαι για τον εαυτό μου που είχα φτάσει σε σημείο που έπρεπε να χάσω πάνω από 30 κιλά. Θα μπορούσα να κλάψω, είμαι τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου», είχε πει η Oshry. Είπε επίσης ότι έχασε τα κιλά όχι μόνο για αισθητικούς λόγους.

Δημοφιλέστερα

To Top