Αθλητισμός

Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης για Μίλαν, Φράιμπουργκ, Λίβερπουλ, Ρόμα και Μαρσέιγ – Δείτε τα 30 γκολ

Πάρτι… έστησε στο «χορτάρι» του «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ η οποία διέλυσε τη Βιγιαρεάλ του… πρώην της, Μαρθελίνο. Οι Μασσαλοί υπέταξαν με άνετη τεσσάρα (4-0) τους Ισπανούς και πάτησαν με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Europa League. Γερό προβάδισμα για τη Μίλαν που επικράτησε 4-2 της Σλάβια Πράγας, σημαντική νίκη της Φράιμπουργκ, 1-0 τη Γουέστ Χαμ.

Ανοιχτούς άφησαν τους λογαριασμούς τους Μπενφίκα και Ρέιντζερς που αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στη Λισαβόνα σε ένα παιχνίδι με μπόλικη δράση. H Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική στην Πράγα, διέλυσε με 5-1 τη Σπάρτα και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Η Λεβερκούζεν… φλέρταρε με την πρώτη ήττα στη σεζόν, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά όταν βρήκε ρυθμό κατάφερε να επιβληθεί, να φέρει το ματς στα ίσα (2-2) κόντρα στην Κάραμπαγκ και παράλληλα να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης. Ο «οδοστρωτήρας» της… νέας Ρόμα του Ντε Ρόσι πέρασε πάνω από την Μπράιτον στο «Ολιμπίκο» και κλείδωσε από τώρα – εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου – την παρουσία της στα προημιτελικά του Europa League. Οι Τζαλορόσι ταπείνωσαν με τεσσάρα (4-0) τους Γλάρους και θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για ρεβάνς… τουρισμού.

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16

Σπόρτινγκ – Αταλάντα 1-1 (17′ Παουλίνιο / 39′ Σκαμάκα)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czmxzasap58x)

Σπάρτα – Λίβερπουλ 1-5 (46′ Μπράντλεϊ / 6′ πέν. Μακ Άλιστερ, 25′, 45+3′ Νούνιες, 53′ Ντίας, 90+4′ Σομποσλάι)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznslsn2pdpl)

Δημοφιλέστερα

To Top