Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Λαμία – ΑΕΚ (17:00, Cosmote Sport 1) – Η ενδεκάδα της Ένωσης

Η πρεμιέρα των πλέι οφ της  Stoiximan Super League θα γίνει στο “Αθανάσιος Διάκος” με το παιχνίδι της Λαμίας με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, που συμμετέχει για πρώτη φορά σε πλέι οφ, δεν θα έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, η οποία απέρριψε και το σχετικό αίτημα του κλαμπ καθώς κάποιες κάμερες δεν λειτουργούσαν σωστά.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Πήλιος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Πόνσε.

Από εκεί και πέρα, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ανακοίνωσε αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου θα απουσιάσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος λόγω καρτών και οι τραυματίες Μαρτίνεθ, Τόσιτς, Τσιλιανίδης και Σαραμαντάς.

Εκτός και από τα δύο παιχνίδι με την ΑΕΚ μένει ο Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος έχει κλείσει στην Ένωση. 

Από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν ανακοινώνει αποστολές. Ο Ματίας Αλμέιδα προετοίμαζε την ομάδα του μέσα στην εβδομάδα με κάποιες δεδομένες απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Όπως αυτές των Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Πάολο Φερνάντες, Ζίνι, αλλά και του Τσούμπερ, με τον τελευταίο να μην είναι διαθέσιμος λόγω καρτών. Εφόσον υπάρξει άλλη απουσία θα επιβεβαιωθεί με την ανακοίνωση της ενδεκάδας μία ώρα πριν τη σέντρα.

Την Παρασκευή είχε επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Λιβάι Γκαρσία.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη

Νάντια Χαλαμανδάρη: Η τραγική απώλεια του 49χρονου συζύγου της, πρίγκηπα της Ισπανίας από επιπλοκές κορωνοϊού και γρίππης

Νέος πόλεμος των Άστρων: Οι ΗΠΑ πάτησαν ξανά στη Σελήνη , αλλά ήρθαν δεύτεροι μετά την Ινδία – Η κούρσα για επανδρωμένη αποστολή

Δημοφιλέστερα

To Top