Αθλητισμός

NBA, Κλίπερς-Μπακς 117-124: Διπλό στο Λος Άντζελες με Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ – Βίντεο

Οι Κλίπερς παρατάχθηκαν κόντρα στους Μπακς δίχως τον Πολ Τζορτζ (γόνατο), τον Κουάι Λέοναρντ (βουβωνική χώρα) και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ (κάταγμα στο χέρι) όμως ζόρισαν τα «Ελάφια» που στηρίχθηκαν στις πρωτοβουλίες των Ντέιμιαν Λίλαρντ και Γιάννη Αντετοκούνμπο και έφτασαν στη νίκη με 117-124.

Το ματς
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έκανε πολύ καλό ξεκίνημα για τους Μιλγουόκι Μπακς (9 πόντοι, 3/3 τρίποντα, 2 ασίστ) που βρήκαν λύσεις με το μακρινό σουτ και έκλεισαν την πρώτη περίοδο με 7/15 τρίποντα! Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι πήραν δεύτερες ευκαιρίες με τα επτά επιθετικά ριμπάουντ και προηγήθηκαν με 33-29 στο 12′, έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Αμίρ Κόφι (7π.) και Τζέιμς Χάρντεν (6π.).


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czqe9r13nart)

Σε κάθε περίπτωση, τα «Ελάφια» έκαναν νωθρό ξεκίνημα στην Crypto.com Arena, σημειώνοντας μόλις τέσσερις πόντους στη ρακέτα σε αυτό το διάστημα. Στη συνέχεια, πάντως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε πρωτοβουλίες για τους Μπακς, τελειώνοντας φάσεις κοντά στη ρακέτα ωστόσο οι Καλιφορνέζοι άντεξαν στην πίεση και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 62-59.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czqe4e2l5stl)

Το Μιλγουόκι αντέδρασε στην τρίτη περίοδο, βελτίωσε την άμυνά του και προηγήθηκε με 85-91, διατηρώντας ισχνό προβάδισμα. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβετς είχε τον έλεγχο του αγώνα με 25 ασίστ για μόλις τέσσερα λάθη απέναντι στους Κλίπερς που είχαν τον Χάρντεν στους 11 πόντους με 4/12 σουτ. Το φοβερό τρίποντο του Λίλαρντ διαμόρφωσε το 107-113 για τους φιλοξενούμενους στα 2:55 για το τέλος.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czqdebcv6owp)

Δημοφιλέστερα

To Top