Αθλητισμός

Super League 2 – Βόρειος Όμιλος: Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια, στα play off ο Μακεδονικός

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς μεταξύ της ΑΕΚ Β’ και του Μακεδονικού στο Σεραφείδειο με τον βαθμό αυτό να αρκεί στους φιλοξενούμενους για την εξασφάλιση της 5ης θέσης που τους βγάζει στα play off της Super League 2.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν τεράστια ευκαιρία στο 33′ όταν ο Σταμούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Περντρέου. Η ΑΕΚ Β’ είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο 51′ όταν έπειτα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Αλέξανδρου Πήλιου από δεξιά ο Περντρέου πρόλαβε την μπάλα στη σέντρα που έγινε πριν ο Τιεΐ βάλει την προβολή. Το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος με τον Μακεδονικό να μπαίνει στην πεντάδα, την οποία είχε ήδη εξασφαλισμένη η ΑΕΚ Β’ από την προηγούμενη αγωνιστική.

ΑΕΚ Β: Αγγελόπουλος, Τρούμπουλος, Χρυσόπουλος, Γεωργέας, Πήλιος (74′ λ.τ Κανελλόπουλος), Ρουκουνάκης (65′ Λέλεκας), Σκόνδρας (74′ Γκολφίνος), Πανεράς, Τιέι (65′ Τσελεμπάκης), Μουστάκας, Σταμούλης.

Μακεδονικός: Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Τσουκάνης, Χάσεκ (90’+1′ Ραμίρεζ), Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (84′ Μελετίδης), Μπουλάτοβιτς (90+1′ Περέιρα), Ζαφειράκης (75′ Λυμπεράκης), Σιμόνι.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου:

ΑΕΚ Β’ – Μακεδονικός 0-0

Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ 1-3
Ηρακλής – Αιολικός 3-0

Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Δημοφιλέστερα

To Top